Над 500 000 лева бяха събрани в благотворителния мини сезон на

...
Над 500 000 лева бяха събрани в благотворителния мини сезон на
Коментари Харесай

“Като две капки вода за всяко дете“ събра над 500 000 лева в помощ на три благотворителни каузи

Над 500 000 лв. бяха събрани в благотворителния мини сезон на „ Като две капки вода за всяко дете “, проведен взаимно от Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България. В три следващи вечери осем дуета от известни персони и дребни гении излязоха на сцената на обичаното шоу за фалшификати, с цел да поддържат три благотворителни дела. „ ЗаКрила за всяко дете “, „ Глас за всяко дете “ и „ Най-добър старт за всяко дете “ сплотиха съвсем 85 000 души, които станаха месечни или еднократни донори на УНИЦЕФ. 100 000 лв. от събраната сума ще бъдат изпратени за помощ на потърпевшите деца и фамилии от опустошителното земетресение в Турция и Сирия, където екипите на УНИЦЕФ работят непрекъснато, с цел да поддържат засегнатите.
 Победителите
„ Като обществено виновна компания Нова Броудкастинг Груп постоянно е заставала зад значими публични дела. А една от най-важните е тази за възстановяване качеството на живот на българските деца. Вярвам, че с нашата поддръжка като медийна компания, съпричастността на феновете на NOVA и опита на дългогодишните ни сътрудници от УНИЦЕФ България ще успеем да го реализираме “, показа основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

„ Тези три вечери бяха невероятни – празник, на който се обединихме с вяра, взаимност и обич към всяко дете. Във времена на спор, опустошителни естествени бедствия и неустановеност е по-важно от всеки път да се погрижим за всяко дете в потребност. Повече от 20 години променяме живота на най-уязвимите девойки и момчета в България. Но ние не сме сами в нашата задача. Благодарим на всички участници, на нашия сътрудник – NOVA и на всички стотици хиляди фенове които отвориха сърцата си и поддържат УНИЦЕФ. Само дружно можем да изградим по-добър и обективен свят за всяко дете. “, благодари на финала Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.

Зрителите на NOVA отредиха в последната вечер успеха да сграбчен Маги Джанаварова и Богомила Янева със страхотното си преобразяване в облика на Уитни Хюстън. Малко по-късно водещите Ани Салич, Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков оповестиха и огромните спечелили в „ Като две капки вода за всяко дете “ – ДесиСлава и Елена Василева, които излязоха на сцената за последно като именитата Шер.
 ДесиСлава и Елена Василева
Вълнуващият край стартира със особено осъществяване на децата от „ Бон-Бон “ и Маргарита Хранова, което подвигна публиката на крайници. Илиана Раева, Веско Ешкенази, Николай Дойнов и Магърдич Халваджиян оцениха високо безкомпромисния гений на дребните реализатори и техните звездни дуетни половинки. За последно осъществяване Тити Папазов и Васил Кънев заложиха на Данчо Караджов, Калин Врачански и Александър Марков трансфораха сцената в част от кино лентата Аладин, Краси Радков и Георги Цветанов плениха сърцата на всички като Елвис Пресли, Ненчо Балабанов и Георги Димкин запяха като Веселин Маринов, Люси Дяковска и Елизабет Кирова впечатлиха с невероятна хореография като Руслана.
 Маргарите Хранова и
Първата вечер от благотворителния сезон на „ Като две капки вода за всяко дете “ бе отдадена на „ ЗаКрила за всяко дете “ за предварителната защита и закрилата на децата от принуждение. В понеделник всички застанаха зад втората идея – „ Глас за всяко дете “, която ще помогне на невербалните деца в България да получат късмет да се показват, да поддържат връзка и да учат. На финала напъните бяха ориентирани към събирането на средства за самодейността „ Най-добър старт за всяко дете “, чиято цел е да обърне внимание на физическото, социално-емоционалното и познавателното развиване на най-малките деца до 3 години. Повече информация за идеите на УНИЦЕФ в благотворителния мини сезон на „ Като две капки вода за всяко дете “ може да разберете на

Следващата неделя от 20:00 ч. по стартира и единадесетия сезон на „ Като две капки вода “. Кои ще бъдат звездните участници, които ще се включат в обичания формат тази година? Какви ще бъдат първите им превъплъщения? Кой, с изключение на Веселин Маринов, ще седне на масата на журито? – разберете тази неделя в 20:00 ч. по
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР